אז איך אומרים, קיגל או קוגל?

המתכון הבא הוא לא בדיוק הקיגל הפולני המסורתי, אלא גרסה מודרנית וקלילה להכנה של פשטידת האטריות המתוקה. נקרא לה קיגל שבועות.
דרגת קושי: קל
רכיבים:
1 חבילת אטריות רחבות 400-500 גר'
3/4 כוס סוכר
150-170 גר' חמאה
מעט תמצית וניל
מעט קינמון
1 שמנת חמוצה
1 חבילת גבינת טוב טעם/סקי
3 ביצים
מעט לימון
הוראות הכנה:
1. לבשל את האיטריות אל דנטה.
2. לסנן – לא לשטוף, ולהעביר לקערה.
3. להוסיף את כל החומרים, לערבב ולהעביר לתבנית פיירקס.
4. לאפות על 170-180 מעלות עד שמזהיב.