סחלב

משקה מחמם ומפנק!

עוד מימיי כמדריך טיולים, אני זוכר את הטעם המיוחד של כוס סחלב מפנקת, אותה היתי מכין למטיילים לאחר יום ארוך בשטח. כשכולם היו חוזרים עייפים רעבים צמאים וזקוקים לפינה חמה בלב ובבטן, הסחלב שלי עשה את העבודה. חוויה מתוקה, מרגיעה ובעיקר מהירה מאוד להכנה!

דרגת קושי: קל


רכיבים:

1 ליטר חלב

4 כפות קורנפלור (לא שטוחות)

4 כפות סוכר

3 טיפות מי ורדים / תמצית וניל


הוראות הכנה:

1. שופכים את החלב לסיר, מוסיפים את הסוכר ומתחילים לחמם.

2. מוסיפים את הקורנפלור בעדינות תוך ערבוב מהיר, אפשר עם מקציף ידני על מנת למנוע גושים של הקורנפלור.

3. מוסיפים כפית וניל.

4. בשלב מסוים במהלך החימום החלב יתחיל להיות סמיך. חשוב לערבב לכל משך החימום.

5. ניתן להגיש בכוסות או קעריות בליווי קינמון, בוטנים, קוקוס, פיסטוק, פקאן סיני, צימוקים ועוד פינוקים.

בתאבון!

שבועות לפוסט.png