PANDEBONO

הטעם הוא... בית!

אם תשאלו קולמביאני מה זה בית הוא יעצום עיניים יקח שאיפה עמוקה פנימה ויגיד...... PANDEBONO ישר מהתנור לשולחן, מקטנים ועד גדולים כולם יכולים לאכול וכולם אוהבים PANDEBONO .

דרגת קושי: קל


רכיבים (12 חתיכות):

2/3 כוס קמח יוקה (ניתן להשיג בחנויות טבע וגם בשופרסל GREEN)

1/4 כוס קורנפלור

1 כפית שטוחה אבקת אפייה

1 כוס צפתית קשה מלוחה מגורדת דק

¼ 1 כוס גבינה מלוחה קשה מגורדת

1 ביצה גדולה

1-3 כפות חלב לפי הצורך


הוראות הכנה:

(אפשר בידיים, אפשר גם במיקסר)

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. בקערה רחבה לערבב (אפשר בידיים אפשר במיקסר) את שני סוגי הקמחים ואבקת אפייה.

3. להוסיף את הגבינות והביצה ולהמשיך לערבב.

4. אם הבצק מרגיש מאוד יבש להתחיל להוסיף חלב, כף ולראות אם מתרכך טיפה.

5. הבצק לא צריך להיות רטוב, לא צריך להידבק בידיים אבל גם לא צריך להישבר כשעושים כדורים.

6. על תבנית התנור לשים נייר אפייה ולגלגל עיגולים לא גדולים.

7. להוריד חום תנור ל 160 מעלות ולהכניס לבערך 15 דק.

8. על PANDEBONO חייבים לעקוב, שלא יהיה זהוב מידי ולא לבן מידי, ביפנים הוא ממש רך ונמתח.

שבועות לפוסט.png